2016/04/20

Vielä yhdet minion lapaset

Facebookissa tuli yksityisviestillä kyselyä että voisinkohan tehdä lapselle lahjaksi lapaset minioni tyyliin. Oli nähnyt kuviani. :)  Olin jo ehtinyt sanoa ääneen että nyt voisi pitää vähän taukoa minioneista mutta enhän minä osannut kieltäytyä. Tässä ne on odottamassa pakkausta ja postitusta.


Myöskin kisu on tekemässä lähtöä maailmalle. :) Tämän pitäisi siis olla nyt se Alpo mutta ei se ihan siltä näytä. Mutta vastaanottajan mielestä tämä on tarpeeksi näköinen. Ja ihastui heti. Ohje jolla tämän tein oli englanniksi ja ilmeisesti ohuemmalle langalle, sen takia Alpo on tämän mallinen. Nyt kisu laatikkoon ja matkalle-


Nyt onkin äitienpäivälahja juttuja puikoilla. :) 



Snyni muisti minua

Olipas ihanan hauska muistaminen! :)
 Sain tiskirätin jossa lukee rätti väsynyt.
Eihän tällä raaski mitään pyyhkäistä.
                                       
                    KIITOS! <3



2016/04/11

Kaaripitsi sukat

Kaaripitsi sukat on nyt valmiit lähtemään syntymäpäivä lahjaksi. Facebookissa Sukkarinki suomi järjesti toukokuussa syntymäpäiviään viettäville sukkavaihdon, lähdin mukaan :) Omanihan ovat myös siinä kuun puolessa välissä.  Tässä parilleni lähtöä tekevät sukat. Vielä kiva kääre päälle. Itse tehty kortti on myös mukava lisä ja sen ajattelin vielä askarrella.


Ohje löytyy täältä 14 silmukalle: http://satumaisia-silmukoita.blogspot.fi/2014/12/kaaripitsia-sukassa.html
Ohjeita on myös 9 jaollisena, googleen kun kirjoittaa kaaripitsi niin tulee jos jonkinlaista. Rohkeasti kokeilemaan, tämä oli helppo mutta minulla tämä oli hitaampi työstettävä. Eikä näiden kanssa kyllä ollut mikään kiirekkään kun pitää postittaakkin vasta kuun lopussa että ehtiivät perille toukokuun alkuun.  (olin välissä kipeäkin)


2016/04/05

Huhtikuun sny paketti

Tänään tuli perille sny kierroksen huhtikuun paketti :)
       

 Joisikohan näistä aamulla kahvin? :D Kiva idea ja niin taidokkaasti tehty. (tytär jo lainasi leikkiin) ja namuset hävisivät alta aika yksikön. heh..
                                       
                                       Koko paketti ennen taikapallon kerimistä. :)

 Pallon sisältä paljastuikin paljon tarpeellista. Ja jes! Niitä kierros mittareita lisää, nyt pysyy kierrokset kurissa. :) Palmikkopuikkoja kolmea kokoa, puikkojen tuppeja, silmukkamerkkejä kahdenlaisia, mitta,neula ja langanpujotin. Silmukat on säärystimen/sukanvarren alusta napattu isoille hakaneuloille. Lanka on minulle uusi tuttavuus. Säärystin/sukka onkin minulle helpotuksena jo aloitettu. ;) En varmaan näillä näpeillä olisi tuosta langasta muuten saanutkaan aloitetuksi mitään. (Jostain kumman syystä ei vaan toimi tuo vasen nimetön näiden ohueiden lankojen kanssa) KIITOS! <3
Hmm, tuli mieleeni että tekisinkö nuppineuloille tyynyn kahvipannusta vai onko se teepannu?

SNY:NI vinkkasi kommenteissa että oli ajatellut astiastoa tyttärelleni, ja ilman muuta hänelle leikkeihin menee :) <3 Täytyykin alkaa etsiä esim: muffinien ohjetta ;)



käsityöläisen kesän pelastus paketti vaihto

Käsityöläisen kesänpelastus paketti-vaihto Ideana on lähettää 25e+pk arvoinen kesänpelastus paketti parille.  Paketista tulee löyty...